top of page
satu-vilkki-koulutus-2020.jpg

Koulutus

Vuorovaikutusosaamista 20 vuoden kokemuksella. 

Helppoutta työntekoon.

Tarjoan vuorovaikutustaitojen ja tiimien kehittämiseen liittyvää koulutusta sekä valmiita kursseja. Asiakaan tarpeista räätälöityjä koulutuksia mm. toiminnallisilla menetelmillä ryhmäytystä. Kysy myös työyhteisön kehittämispäivistä.

1. Toimiva vuorovaikutus -kurssi

Laatua asiakaspalveluun, helpoutta työntekoon. Kurssi siitä miten opimme ilmaisemaan itseämme selkeämmin ja kuuntelemaan paremmin sekä ratkaisemaan ristiriitoja.

2. Toimiva perhe -kurssi 

Toimiva perhe -kurssi on ihmissuhdetaitojen kurssi vanhemmille ja kasvattajille. Tavoitteena on kehittää vuorovaikutusta lasten ja vanhempien tai kasvattajien välillä sekä lisätä yhteistä hyvinvointia ja saada keskinäiset välit avoimiksi, luottamuksellisiksi ja lämpimiksi. Kurssin pituus on 24 tuntia. Kurssille voi osallistua 8-18 henkilöä. Kurssilaisille jaetaan materiaali.

3. Toimiva koulu -kurssi

Tavoitteena on kehittää vuorovaikutusta oppilaitten, kollegojen ja vanhempien välillä. Näin jää enemmän aikaa opetustyöhön. Kurssin pituus on 24 tuntia. Kurssille voi osallistua 10-30 henkilöä. Kurssilaiselle jaetaan materiaali. Kurssin lisenssin Suomessa omistaa GTI ry.

bottom of page