top of page

Työnohjauspalveluja 18 vuoden kokemuksella!

 

Tavoitteellinen työnohjaus 

Työnohjaus on  tavoitteellista työskentelyä. Se on työn ja toimintatapojen tarkastelua, luottamuksellista prosessointia, jonka keskeisin menetelmä on keskustelu, tarvittaessa myös toiminnalliset menetelmät. Työnohjaus on pysähtymistä, oivaltamista ja ratkaisujen löytymistä. Se  on myös purkupaikka, joka auttaa jaksamaan. Työnohjaus auttaa kehittämään työtä, parantamaan yhteistyötä, löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja. Työnohjaus sopii yksilöille, ryhmille tai koko työyhteisölle – siis kaikille, sillä työskentely lähtee aina tilanteesta, yksilön kokemuksesta ja tarpeesta. Työnohjaus tapahtuu 1-2 tunnin jaksoissa, 3-4 viikon välein tuloksellisesti vähintään vuoden prosessina.

Jooga yhdistettynä työnohjaukseen

 

Keskusteluyhteyden parantamiseen voidaan käyttää joogaa, konstellaatiota, mielikuvaharjoituksia. 

Jooga auttaa työnohjauksessa puhetta toiselle tasolle ja tukee venytysten ja kiertojen kautta stressin laskua, fyysistä hyvinvointia ja jaksamista.

Konstellaatio on draamapohjainen menetelmä, joka perustuu intuition käyttöön. Kosntellaatio lisää ymmärrystä asioihin mm. ylisukupolvisiin traumasiirtymiin. Menetelmän on kehittänyt Bert Hellinger.

 

Kerron mielelläni lisää.

Työnohjaus

bottom of page